Seneste nyt

28-08-2020

Går du rundt med idéer og/eller har du lyst til at give en hjælpene hånd med i klubben så giv endelig besked - så vi i fællesskab kan få mere "lækkert grønt græs". Der er mange måder man kan give en hånd med som frivillig - det kunne være du havde lyst til at hjælpe med at arrangere stævner, gøre rent, være klubbens kasserer, hjælpe med kæphest, lave filmaften, fællesspisning, eller evt arrangere "minikiosk" eller alle mulige andre ting. 

Husk at selv den mindste dråbe tæller

Du kan lægge beskeder i postkassen v ridehallen, eller give besked til bestyrrelsen.

28-08-2020

Så har vi fået et overblik over hvor mange der ønsker at bestille klubtøj, hvilket betyder at vi nu har fået fastsat at egenbetalingen pr sæt - 1 jakke, 1 polo og 1 sweatshirt - lander på kun 250 kr takke være sponsorat fra Sparekassen Vendsyssel🙂

Der sendes en faktura til betaling i september, hvis man modtager undervisning opkræves pengene på samme faktura som betaling for undervisning.

Vi regner med at få bestilt tøjet i løbet af næste uge.

HUSK at sidste dag for aflevering af bestillingssedler er i dag

28-08-2020

Husk at ridehallen og rytterstuen igen i år er udlejet til et qetanque stævne hele søndagen.

I forbindelse med afholdelsen af stævnet vil der skønt hvis der er nogle der har tid og lyst til at give en hånd med - idet der bla skal stilles borde op om aftenen lørdag den 21 november, samt bages boller og serveres morgenmad tidligt søndag morgen.

 

10-07-2020

Vi har været heldige, at få midler til indkøb af klubtøj.

Derfor kan du lige nu bestille klubtøj med tilskud, således at den pris du selv skal betale, er mindre end den faktiske værdi.

Vi håber på ,at vi kan tilbyde vores medlemmer at egenbetalingen for ovenstående, ender på omkring 250-300 kr pr sæt

 

Der er lavet forskellige "pakker" med overtøj og polo/trøjer så man har mulighed for at vælge den man syntes passer bedst, så du ender med et sæt bestående af 1 stk af følgende:

  • en polo t-shirt og
  • en trøje, enten med hætte eller lynlås
  • samt en lækker softschell jakke med eller uden hætte.

Når vi har overblik over hvor mange der ønsker at bestille klubtøj, regner vi den endelige pris ud - der ydes tilskud til et sæt pr. person.

- Men ønsker du eks. at bestille flere stk af noget, kan du altid bestille flere direkte gennem Sportigan til fuld pris. 

Udfyld 1 bestillingsseddel pr. person og læg den i "postkassen" i rytterstuen. (du kan finde bestillings sedlerne i rytterstuen)

Sidste frist for bestilling er den 17 august 2020

03-07-2020

For at vi kan få plads til nye billeder, skal vi have slettet en masse gamle billeder. Vi sletter billederne efter den 19 juli, så hvis der er nogle billeder som du er interesseret i at gemme, skal du selv huske at klikke ind i fotoalbummet og gemme de billeder du ikke vil miste.

I denne omgag drejer det sig om billeder i følgende album:

 2013: http://www.vilsbaekrideklub.dk/187580159

ridelejer 2013: http://www.vilsbaekrideklub.dk/187580173

ministævne 16. nov. 2013: http://www.vilsbaekrideklub.dk/187580179

2014: http://www.vilsbaekrideklub.dk/187580194