Seneste nyt

27-02-2021

I henhold til de gældende covid-19 restriktioner pr. 26.02.21, hvor forsamlingsforbuddet for udendørs idræt og foreningsaktivitet hæves til 25 pers. -samt vejret, er det nu igen muligt at afholde udendørs elevundervisning. 

Holdene vil blive afviklet på de normale tidspunkter dvs 17.15 og kl 18.00

Der er stadig et gældende forbud med foreningsaktivitet indendørs samt et forbud med at samles mere end 5 personer indendørs.

Elever som skal ride kl 17.15 mødes på parkeringspladsen kl. 16.45 med Maria som orientere hvordan opsadling kommer til at foregå.

Elever som rider kl. 18. møder op til normal tid, ved udendørsbanen så evt opsadling kan koordineres og aftales.

HUSK det er vigtigt at give besked til underviser Maria ved afbud, samt klæde sig på efter vejret.

OBS aflysning af undervisningen kan forekomme på dagen pga vejret.

 

Særligt for opstaldere, og ryttere med ridehuskort

Øvrige restriktioner for rideskolens faciliteter og færdsel i stald og anvendelse af ridehus er stadig gældende jvf opslag fra den 06.01.21

02-02-2021

 Se mere HER samt på facebook og instagram

31-01-2021

Grundet de forlængede restriktioner har bestyrrelsen besluttet at vi også lukker ned for online- undervisningen i februar måned. 

Der vil således ikke forekomme nogen form for elevundervisning, hverken udendørs eller online.

I vil derfor ikke blive opkrævet betaling for elevundervisning i februar måned.

For at få dækket vores udgifter i februar til heste, leje af faciliteter og løn, vil vi istedet søge om kompensation gennem Covid19-hjælpepakker

10-01-2021

Som et nyt tiltag her under corona-nedlukningen, har vores dygtige og engagerede underviser lavet et onlineforløb til alle vores skønne elevryttere.

Det kommer til at foregå over google meet, Maria sender et link ud til jer via mail.

Så hvis I har en bestemt mail I ønsker der bliver brugt så send den via sms til Maria på 41341603. 

Online undervisningen ligger samme dag som I normalt går til undervisning (både dressur og spring) men starter for begge hold samlet klokken 17.15-18.00

Så find computeren frem (selvfølgelig med kamera og microfon) sammen med en yoga-måtte/ ligge underlag samt evt en stor fitness-bold til at sidde på (hvis du er så heldig at have sådan en)

- og glæd dig til at gense din ridelærer og venner fra rideskolen, samt at lære om nyttig basis viden, pleje af hest samt at få sved på panden af diverse relevante styrkeøvelser for ryttere.

Maria glæder sig til at se Jer online

06-01-2021

Særligt for rideskole elever:

Forbuddet mod at samles mere end 5 personer, betyder at det desværre ikke længere er muligt at møde op og motionere elevhestene på egen hånd, som tidligere udmeldt, idet det samlede antal personer til steder overstiger 5 personer.

(Dette betyder også det ikke vil være muligt at afvikle udendørs undervisning såfremt vejret/frosten kunne tillade dette)

Vi håber på jeres forståelse og ser frem til igen at kunne tilbyde god undervisning og hestene kommer til at savne Jer i stalden!

Maria arbejder på at kunne tilbyde en form for online undervisning, som vi kan sætte ind med istedet. Dette får I nærmere besked om senere.

Særligt for opstaldere, halvparter og ryttere med ridehuskort:

For at sikre at vi kan overholde restriktionerne henstiller vi til at man kommer så få personer som muligt, når hesten skal motioneres og passes. Ligesom vi har bestluttet at oprette et "booking" (meningsmåling) system over facebook gruppen "opstaldere/ridehuskort Vilsbæk Rideklub" Så vi på den måde kan koordinere hvornår vi anvender faciliteterne så det bliver muligt for alle at kunne motionere deres heste under den aktuelle covid-19 nedlukning 

Der afsættes 1 time pr hest/pony i ridehallen og derudover har man 30 min før og 30 minutter efter til opsadling og afsadling samt pleje af hesten.

Det er vigtigt at man bruger "booking" systemet så ingen behøves at køre forgæves ligesom at det er vigtigt at man overholder tiderne.

OBS man skal kun booke den 1 time man ønsker at ride.

Der vil blive oprettet for et par dage frem ad gangen så man kan booke sig på

(husk på at have øje for at yngre ryttere med egen hest/halvpart kan have forældre med, hvorfor disse bookninger gælder for 2)

Husk også at melde fra i "bookingsystemet" hvis man bliver forhindret

Særligt vedrørende opstaldere/halvpart

Hvis man har behov for at komme ud og varetage nogle opgaver i forbindelse med pleje og pasning af sin hest, opfordre vi til at man orientere sig i bookinsystemet så man kan se hvornår det passer ind iforhold til antallet der har booket sig på ridning.