27-02-2021

Vi er klar med udendørs elevundervisning igen, med opstart mandag den 1 marts

I henhold til de gældende covid-19 restriktioner pr. 26.02.21, hvor forsamlingsforbuddet for udendørs idræt og foreningsaktivitet hæves til 25 pers. -samt vejret, er det nu igen muligt at afholde udendørs elevundervisning.

Holdene vil blive afviklet på de normale tidspunkter dvs 17.15 og kl 18.00

Der er stadig et gældende forbud med foreningsaktivitet indendørs samt et forbud med at samles mere end 5 personer indendørs.

Elever som skal ride kl 17.15 mødes på parkeringspladsen kl. 16.45 med Maria som orientere hvordan opsadling kommer til at foregå.

Elever som rider kl. 18. møder op til normal tid, ved udendørsbanen så evt opsadling kan koordineres og aftales.

HUSK det er vigtigt at give besked til underviser Maria ved afbud, samt klæde sig på efter vejret.

OBS aflysning af undervisningen kan forekomme på dagen pga vejret.

Særligt for opstaldere, og ryttere med ridehuskort

Øvrige restriktioner for rideskolens faciliteter og færdsel i stald og anvendelse af ridehus er stadig gældende jvf opslag fra den 06.01.21