14-11-2020

Betaling for undervisning i november

Da vi på baggrund af restriktionerne ifbm. corona har måtte aflyse elevundervisningen mandag, tirsdag og torsdag i denne uge, har vi forståeligt nok fået spørgsmål omkring betalingen for november.

De ridetimer vi desværre har måtte aflyse, lægges istedet i den første uge af juleferien. Nærmere oplysninger herom kommer senere.

Derfor ændres betalingen for november ikke.

Vi har som en lille rideklub, brug for alle indtægter, for vores elevheste spiser jo stadig ligesom vi har løbende udgifter til leje af vores faciliteter, samtidig vil vi rigtig gerne holde gang i rideklubben og selvfølgelig give Jer som medlemmer den undervisning I betaler for. Vi har derfor arbejdet på at finde løsninger der kunne gøre dette muligt.

I den forbindelse skal der lyde en stor tak til Ole, for at der er blevet sat lys op på den udendørs spring bane, så vi kan afholde vores elevundervisning igen, og private opstaldere kan anvende banen om aftenen. Herudover sætter vi stor pris på den fleksibilitet vores underviser Maria har vist bla. ift tidspunkter - tak.

Sidst men ikke mindst må vi også takke for Jeres forståelse og fleksibilitet, idet vi ved at det kan give udfordringer i den daglige planlægning når tidspunkter for fritidsinteresser ændres.

HUSK at elevundervisningen starer op igen med fuldt program allerede fra mandag den 16 november dog er tidspunkterne er ændret (jvf opslag fra den 12.nov), ligesom at der fortsat er spring i weekenden.