27-10-2020

COVID-19-restriktioner, Vilsbæk Rideklub

Elevundervinsning og privatundervisning kan fortsat afvikles dog med skærpet fokus på at forebygge smitte jvf sundhedsstyrrelsens anbealinger som ses på billedet.

  • Mød ikke op på rideskolen eller i stalden hvis du har symptomer på COVID 19, er testet positiv eller har været i nærkontakt med en der er smittet med ny coronavirus
  • Der håndsæbe, papir til håndvask samt og håndsprit i både stalden og i rytterstuen/ridehallen - brug det!
  • Der sprit i hvide sprayflasker til desinfektion af faste overflader i både stalden og rytterstuen/ridehallen - sprit af efter dig selv!
  • Husk at holde god afstand både i stalden og ridehal/rytterstue.

Forsamlingsforbud:

Forbuddet mod at forsamles flere end 10 personer for aktiviteten på samme sted, samtidig er som udgangspunkt gældende.

Hvis rytterne er under 21 år eks ved elevskoleundervisning  gælder et forsamlingsforbuddet på max 50 personer for aktiviteten - på samme sted, samtidig,  og her tæller underviseren og ledsagere, der er med som de unges hjælpere, naturligvis med. 

Mundbind:

Fra 29. oktober 2020 og frem til og med 2. januar 2021 indføres krav om mundbind/visir indendørs i stald og ridehallen/rytterstuen, når man er stående og gående.

  • Kravet om mundbind/visir gælder ikke for rytter under ridning eller for underviser
  • Kravet om mundbind/visir gælder ikke, når du sidder ned eks ved tilskuerområdet i ridehallen og kigger mod banen, eller hvis du drikker/spiser