10-07-2020

Bestilling af klubtøj

Vi har været heldige, at få midler til indkøb af klubtøj.

Derfor kan du lige nu bestille klubtøj med tilskud, således at den pris du selv skal betale, er mindre end den faktiske værdi.

Vi håber på ,at vi kan tilbyde vores medlemmer at egenbetalingen for ovenstående, ender på omkring 250-300 kr pr sæt

Der er lavet forskellige "pakker" med overtøj og polo/trøjer så man har mulighed for at vælge den man syntes passer bedst, så du ender med et sæt bestående af 1 stk af følgende:

• en polo t-shirt og
  • en trøje, enten med hætte eller lynlås
  • samt en lækker softschell jakke med eller uden hætte.

Når vi har overblik over hvor mange der ønsker at bestille klubtøj, regner vi den endelige pris ud - der ydes tilskud til et sæt pr. person.

- Men ønsker du eks. at bestille flere stk af noget, kan du altid bestille flere direkte gennem Sportigan til fuld pris.

Udfyld 1 bestillingsseddel pr. person og læg den i "postkassen" i rytterstuen. (du kan finde bestillings sedlerne i rytterstuen)

Sidste frist for bestilling er den 17 august 2020