Seneste nyt

20-11-2020

GODT NYT

Fra og med mandag den 23 nov. er der igen normal elevundervisning.
  • Det betyder at vi igen kan ride i ridehallen
  • At tidspunkter for undervisingen rykkes tilbage til normalt 17.15 og 18.00
  • At springholdene igen afvikles om onsdagen.

De midlertidige COVID-19-restriktioner omkring bl.a. idrætsaktiviteter, som har været indført i de syv kommuner i Nordjylland, ophæves fra og med i dag den 20/11

• Det betyder at ridehallen og rytterstuen igen kan benyttes

14-11-2020

Da vi på baggrund af restriktionerne ifbm. corona har måtte aflyse elevundervisningen mandag, tirsdag og torsdag i denne uge, har vi forståeligt nok fået spørgsmål omkring betalingen for november.

De ridetimer vi desværre har måtte aflyse, lægges istedet i den første uge af juleferien. Nærmere oplysninger herom kommer senere.

Derfor ændres betalingen for november ikke.

Vi har som en lille rideklub, brug for alle indtægter, for vores elevheste spiser jo stadig ligesom vi har løbende udgifter til leje af vores faciliteter, samtidig vil vi rigtig gerne holde gang i rideklubben og selvfølgelig give Jer som medlemmer den undervisning I betaler for. Vi har derfor arbejdet på at finde løsninger der kunne gøre dette muligt.

I den forbindelse skal der lyde en stor tak til Ole, for at der er blevet sat lys op på den udendørs spring bane, så vi kan afholde vores elevundervisning igen, og private opstaldere kan anvende banen om aftenen. Herudover sætter vi stor pris på den fleksibilitet vores underviser Maria har vist bla. ift tidspunkter - tak.

Sidst men ikke mindst må vi også takke for Jeres forståelse og fleksibilitet, idet vi ved at det kan give udfordringer i den daglige planlægning når tidspunkter for fritidsinteresser ændres.

HUSK at elevundervisningen starer op igen med fuldt program allerede fra mandag den 16 november dog er tidspunkterne er ændret (jvf opslag fra den 12.nov), ligesom at der fortsat er spring i weekenden.

12-11-2020

Der er blevet sat lys op ved den udendørs springbane, derfor kan vi med glæde fortælle at vi allerede fra den 16 nov igen kan afholde elevundervisning udendørs.

Holdene mandag, tirsdag og torsdag bliver dog rykket til idligere på dagen, så vi får så meget naturligt dagslys med som muligt.

hold som plejer at starte klokken 17.15 rykkes frem til 16.30, og hold der plejer at starte klokken 18 starter 17.15

OBS springhold rykkes også til udendørsbaneb og flyttes til klokken 09.30 på lørdag efter samme model som sidst 2 og 2 med et kvarters mellemrum. således de første varmer op kl 09.30 og springer klokken 09.45- 10.15.

Der kommer en melding omkring betaling senere.

Bestyrelsen Vilsbæk Rideklub

06-11-2020

Som følge af nedlukningen af de 7 kommuner i Nordjylland, hvor myndighederne har lagt restriktioner på at alle lokaler der anvendes til frtids og idrætstilbud, skal holdes lukket for offentligheden til om med d. 3 december, ser vi os desværre nødsaget til at lukke ned for elevskolen, idet det på baggrund af årstiden og tidspunktet for undervisningen ikke er muligt at afholde undervisningen udendørs.

Restriktionerne betyder at ryttestuen og ridehallen er lukket for anvendelse, også for opstaldere.

Vi henviser derfor til at private opstaldere og partsryttere anvender udendørsfaciliteterne og turridning når hest/pony skal motioneres.

Herudover gælder forsamlingsforbuddet på 10 personer pr sted til samme aktivitet.

Vi arbejder dog på at der findes en løsning for at afholde udendørs undervisning

Bestyrelsen Vilsbæk rideklub

27-10-2020

Elevundervinsning og privatundervisning kan fortsat afvikles dog med skærpet fokus på at forebygge smitte jvf sundhedsstyrrelsens anbealinger som ses på billedet.

• Mød ikke op på rideskolen eller i stalden hvis du har symptomer på COVID 19, er testet positiv eller har været i nærkontakt med en der er smittet med ny coronavirus
  • Der håndsæbe, papir til håndvask samt og håndsprit i både stalden og i rytterstuen/ridehallen - brug det!
  • Der sprit i hvide sprayflasker til desinfektion af faste overflader i både stalden og rytterstuen/ridehallen - sprit af efter dig selv!
  • Husk at holde god afstand både i stalden og ridehal/rytterstue.

Forsamlingsforbud:

Forbuddet mod at forsamles flere end 10 personer for aktiviteten på samme sted, samtidig er som udgangspunkt gældende.

Hvis rytterne er under 21 år eks ved elevskoleundervisning  gælder et forsamlingsforbuddet på max 50 personer for aktiviteten - på samme sted, samtidig,  og her tæller underviseren og ledsagere, der er med som de unges hjælpere, naturligvis med.

Mundbind:

Fra 29. oktober 2020 og frem til og med 2. januar 2021 indføres krav om mundbind/visir indendørs i stald og ridehallen/rytterstuen, når man er stående og gående.

• Kravet om mundbind/visir gælder ikke for rytter under ridning eller for underviser
  • Kravet om mundbind/visir gælder ikke, når du sidder ned eks ved tilskuerområdet i ridehallen og kigger mod banen, eller hvis du drikker/spiser