Seneste nyt

18-09-2020

Fra og med idag kan man afhente sit klubtøj som ligger pakket og klart i Sportigan i Brovst.

Samtidig skal der endnu en gang lyde en stor tak til Sparekassen Vensdsyssels Fond, Brovst for fondsmidler, som du kan læse om i et tidligere inlæg. Deres logo har selvfølgelig fået en fin plads på klubtøjet.

Herudover vi der været så heldige at kunne indgå en sponsoraftale med Sportigan, derfor kvitterer vi selvfølgelig med et stort tak og et logo på klubtøjet.

- Vi regner selvfølgelig med at alle har fået betalt tøjet, eller skynder sig at få det gjort :-)

09-09-2020

I dag var der ekstra smil på flere af rideskolens elever som var med da vi fik overrakt dette flotte gavebevis på fondsmidler. Pengene går til indkøb af rosetter, klubtøj og udstyr til både elevheste og ryttere.
Tak til Sparekassen Vendsyssels Fond, Brovst for at støtte os.

28-08-2020

Går du rundt med idéer og/eller har du lyst til at give en hjælpene hånd med i klubben så giv endelig besked - så vi i fællesskab kan få mere "lækkert grønt græs". Der er mange måder man kan give en hånd med som frivillig - det kunne være du havde lyst til at hjælpe med at arrangere stævner, gøre rent, være klubbens kasserer, hjælpe med kæphest, lave filmaften, fællesspisning, eller evt arrangere "minikiosk" eller alle mulige andre ting.

Husk at selv den mindste dråbe tæller

Du kan lægge beskeder i postkassen v ridehallen, eller give besked til bestyrrelsen.

28-08-2020

Så har vi fået et overblik over hvor mange der ønsker at bestille klubtøj, hvilket betyder at vi nu har fået fastsat at egenbetalingen pr sæt - 1 jakke, 1 polo og 1 sweatshirt - lander på kun 250 kr takke være sponsorat fra Sparekassen Vendsyssel🙂

Der sendes en faktura til betaling i september, hvis man modtager undervisning opkræves pengene på samme faktura som betaling for undervisning.

Vi regner med at få bestilt tøjet i løbet af næste uge.

HUSK at sidste dag for aflevering af bestillingssedler er i dag

28-08-2020

Husk at ridehallen og rytterstuen igen i år er udlejet til et qetanque stævne hele søndagen.

I forbindelse med afholdelsen af stævnet vil der skønt hvis der er nogle der har tid og lyst til at give en hånd med - idet der bla skal stilles borde op om aftenen lørdag den 21 november, samt bages boller og serveres morgenmad tidligt søndag morgen.